Things+ podcast: Design ja Johtaminen – vieraana Hanna Maula

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Miten designia tulisi johtaa? Vieraana Things+ podcastissa Hanna Maula, joka on kirjoittanut kirjan “Design ja Johtaminen” miehensä Jesse Maulan kanssa.

Hannan kanssa puhutaan asiakaslähtöisyydestä, uusien toimintapojen opettelemisesta ja muutoksesta. Hanna ja Jesse muuttivat viime vuoden aikana takaisin Piilaaksosta Suomeen, ja mietimme, miten USA:ssa uusiin ajatuksiin ja mahdollisuuksiin suhtaudutaan innostuneemmin ja avoimimmin mielin kuin meillä. Samasta aiheesta on puhuttu muidenkin USAssa asuneiden vieraiden kanssa.

Puhumme myös designin roolista organisaatioissa. Jotkut organisaatioista (Intuit mm.) lähtevät rakentamaan designlähtöistä organisaatiota. Tämä on muutos, joka vaatii aikaa ja pitkäjänteisyyttä. Toisaalta monissa yrityksissä muotoiluajattelu on vasta alkutaipaileillaan ja menee sekaisin tai koetaan täysin erilliseksi muista iteratiivisista menetelmistä.

Mikä on brändin merkitys, ja miten niitä rakennetaan B2B-maailmassa? Miten ja millaisia tunteita voidaan liittää B2B-brändiin, kun ne toimivat ympäristössä, joka koetaan enemmän loogiseksi ja analyyttiseksi? 

Kuuntele tämä!

Äänessä Things+ Petri, Liisa, Ulla ja Sampo.

————–

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:

Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.

Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.

Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.

Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:

Spotify

Soundcloud

iTunes

Osallistu keskusteluun: twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Offering lead, experience
design and innovation
Marketing Clinic
#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti