HR

Talent Vectian Kasvumatka-podcast: Millaista osaamista vaatii tulevaisuuden työ? Vieraana ABB:n Samuli Kivilehto

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kasvumatka-podcastin neljäs jakso kysyy, millaista on tulevaisuuden työ, mitä se meiltä vaatii ja miten omaa osaamista kannattaa kehittää?

Miten ihmisten omien arvojen muutos vaikuttaa työn muutokseen, ja tuleeko meistä kaikista tulevaisuudessa vähintäänkin itsemme johtajia? Talent Vectian Kasvumatka on podcast kaikille kasvuhalukkaille. Nyt pohditaan tulevaisuuden työtä ja osaamisia. Jaksossa puretaan taas kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan omista kokemuksista opittu teesi. Vieraana jaksossa ovat ABB:n Head of Integrated Talent Samuli Kivilehto ja Talent Vectian kasvuntekijä Saara Karhula.

Jaa

Vaikuttajasta

Kati Järvi

Head of Insight & Managing Consultant
Talent Vectia Oy
#tulevaisuus #strategia
#merkityksellisyys

Kati on Talent Vectian kasvuntekijä. Katin henkilökohtainen tarkoitus on haastaa ja tukea suomalaisia organisaatioita rakentamaan tulevaisuuslähtöisiä, merkityksellisiä kasvustrategioita sekä kehittää niiden kulttuuria arvojohdetuksi ja työn merkityksellisyyttä tukevaksi. Inspiroivan asiakastyön lisäksi Kati johtaa Talent Vectian tarjoomaa, sen kehitystä ja tutkimusyhteistyötä ja tästä roolista käsin seikkailee ajoittain tutkimuksenkin ihmeelliseen maailmaan. Kati kirjoittaa mm. merkityksellisyydestä, tulevaisuuden ennakoinnista, tulevaisuuden työstä ja johtamisesta sekä itseohjautuvista organisaatioista.

Jätä kommentti