Talent Vectian Kasvumatka-podcast: Miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä? Vieraana Business Finlandin Pekka Soini

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kasvumatka-podcastin ensimmäinen jakso kysyy, miten tehdään kasvua, jolla on merkitystä omistajille, asiakkaille, henkilöstölle ja yhteiskunnalle.

Kasvumatka on Talent Vectian podcast kaikille kasvuhalukkaille. 1. jakson vieraana ovat kasvuntekijä Jarkko Pallasaho Talent Vectialta ja pääjohtaja Pekka Soini Business Finlandilta. He kertovat, miten haet kasvu-uralle suuntaa yrityksen tai toimijan omasta missiosta – ja miten onnistut rohkeissa lupauksissa. Kasvumatka-podcastissa puretaan kolme teesiä merkityksellisestä ja rohkeasta kasvusta ja kuullaan myös vieraan oma, henkilökohtaisesta kokemuksesta opittu teesi. Podcastin juontaa Talent Vectian Kati Järvi.

Jaa

Vaikuttajasta

Kati Järvi

Ennakointi- ja strategiakonsultti

#tulevaisuus #strategia #innovaatiot #ekosysteemit

Kati on ennakointi- ja strategiakonsultti. Katin henkilökohtainen tarkoitus on haastaa ja tukea suomalaisia organisaatioita rakentamaan tulevaisuuslähtöisiä, merkityksellisiä kasvustrategioita, vahvistaa kyvykkyyksiä sekä kehittää niiden kulttuuria arvojohdetuksi ja työn merkityksellisyyttä tukevaksi. Kati kirjoittaa mm. tulevaisuuden ennakoinnista, strategiasta ja kyvykkyyksistä, tulevaisuuden työstä ja johtamisesta sekä itseohjautuvista organisaatioista.

Jätä kommentti