Future Proof by Workday Designers: Kuka kehittää tulevaisuuden teknologiat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kaupallinen yhteistyö: Tieto
Teknologia on osa meidän kaikkien elämää. Naiset ovat kuitenkin selvästi aliedustettuina teknologian kehittämisessä. Miksi naiset eivät hakeudu teknologia-alalle ja miksi heidän ylipäänsä pitäisi olla kiinnostuneita teknologiasta? Millaisia vinoumia syntyy, jos teknologioita kehittävät pääasiassa miehet? Mitä maailma menettää, jos naisten näkökulmia ei saada kuuluviin?
Future Proof -podcastin jaksossa työpäivämuotoilijat Aku Varamäki ja Paula Helle pureutuvat erityisesti teknologia-alan tasa-arvo-ongelmiin. Haastateltavana on Tiedon Hanna Vuorikoski, ja kommentaattoreina mm. Founder Ladiesin perustaja Hanne Kettunen, hupparihörhö Sami Kuusela, IT-alan yrittäjä Jarne Atsar, Planin digitaalisen kehityksen vetäjä Nora Lindström sekä tunne-evangelista Camilla Tuominen. Kuuntele ja tule jatkamaan juttua tunnisteella #futureproof.
Jaa

Vaikuttajasta

Aku Varamäki

Työpäivämuotoilija
Workday Designers
#työpäivämuotoilu #uramuotoilu
#tulevaisuudentyö

Aku on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja. Akulla on kokemusta erityisesti sosiaalisen median strategisesta kehittämisestä sekä liiketoiminnan kehittämisestä konsulttina ja yrittäjänä. Akun kirja Future Proof - tulevaisuuden työkirja ilmestyi helmikuussa 2019.

Jätä kommentti