Mikä Bonfire?

Bonfire.fi perustajat: Maria Sillanpää, Laura Pääkkönen, Joonas Villanen

Bonfiren perustajat: Maria Sillanpää, Laura Pääkkönen, Joonas Villanen

Bonfire.fi on uudenlainen digitaalinen bisnesmedia, jossa suomalaisen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat tuottavat ajankohtaisia sisältöjä blogikirjoitusten, videoiden ja podcastien muodossa. Sisältöjen teemoina ovat bisneselämän keskeiset teemat, kuten johtaminen, markkinointiviestintä, talous, HR, ICT, digitaalisaatio, yrittäjyys, laki jne. Palvelun loppukäyttäjiä ovat kyseisistä teemoista kiinnostuneet noin 20-65 vuotiaat suomalaiset naiset ja miehet.

Lue lisää Bonfiren taustatarinasta lanseerauksen pääkirjoituksestamme tai Marmain uutisesta.

Bonfire Agency Oy:n tavoitteena on saavuttaa asema Suomen suurimpana bisnesvaikuttajien mediana sekä B2B-vaikuttajamarkkinoinnin verkostona vuoden 2018 aikana.

Bonfire.fi –sivustolla maksimissaan neljännes julkaistuista sisällöistä tulee olemaan kaupallisia, vaikuttajamarkkinointiin liittyviä, yhteistyöyritysten kanssa tuotettuja sisältöjä. Mainostajien on mahdollista toteuttaa myös natiivimainonnan sisältöjä Bonfire.fi –sivustolle.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme joko vaikuttajana tai mainostajana? Tai kenties haluat kuulla lisää B2B-vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista yrityksellesi.  Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!