Mikä Bonfire?

Bonfire.fi perustajat: Maria Sillanpää, Laura Pääkkönen, Joonas Villanen

Bonfiren perustajat: Maria Sillanpää, Laura Pääkkönen, Joonas Villanen

Bonfire.fi on uudenlainen digitaalinen bisnesmedia, jossa suomalaisen liike-elämän kiinnostavimmat vaikuttajat tuottavat ajankohtaisia sisältöjä artikkelien, videoiden ja podcastien muodossa. Sisältöjen teemoina ovat bisneselämän keskeiset teemat, kuten johtaminen, markkinointiviestintä, talous, HR, ICT, digitaalisaatio, yrittäjyys, laki jne. Palvelun loppukäyttäjiä ovat kyseisistä teemoista kiinnostuneet noin 20-65 vuotiaat suomalaiset naiset ja miehet.

Lue lisää Bonfiren taustatarinasta lanseerauksen pääkirjoituksestamme.

Bonfire.fi-bisnesmediassa maksimissaan neljännes julkaistuista sisällöistä tulee olemaan kaupallisia, vaikuttajamarkkinointiin liittyviä, yhteistyöyritysten kanssa tuotettuja sisältöjä. Mainostajien on mahdollista toteuttaa myös natiivimainonnan sisältöjä Bonfire.fi-bisnesmediaan.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme joko vaikuttajana tai mainostajana? Tai kenties haluat kuulla lisää B2B-vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista yrityksellesi?  Bonfire Agency on Suomen ensimmäinen ajatusjohtajuustoimisto Yhdessä bisnesvaikuttajiemme kanssa tuotamme B2B-brändeille laadukkaita sisältöjä muun muassa podcast-, video-, webinaari- ja artikkelisarjojen muodossa sekä erilaisina brändilähettiläskonsepteina. Lisäksi valmennamme ja sparraamme ajatusjohtajuuden rakentamisessaOta yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Toimituskunta

Bonfire.fi on arvopohjainen ja itsenäinen bisnesmedia, jonka sisältö koostuu pääasiallisesti yli 160 eri bisnesvaikuttajan tuottamasta sisällöstä. Bonfire.fi mahdollistaa sisällöille julkaisualustan, mutta valvoo sisällöntuotantoa ja sparraa mukana niiden tekoprosessissa.

Bonfire.fi tuottaa myös toimituksellista sisältöä, jota julkaistaan artikkeleina, podcasteina ja videoina. Bonfire.fi haluaa mahdollistaa ja edistää merkityksellistä ja vastuullista bisneskeskustelua sekä olla Suomen merkittävin bisnesmedia.

Päätoimittaja
Harri-Pekka Pietikäinen

Toimittajat
Julia Rautiainen
Laura Trémouille
Elisa Kitunen

Valokuvaaja/graafikko
Jani Utriainen

Yhteydenotot: [email protected]