Myyntijohtajan aamukahvilla aamukahvivieraana Tatu Laine – 100 päivän kasvustartti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mitä kasvujohtajan arki pitää sisällään ja millaisia asioita tapahtuu ensimmäisen sadan päivän aikana?

Peltaco Oy tuore kasvujohtaja Tatu Laine piipahti Kuopiosta #myyntijohtajan_aamukahville keskustelemaan kasvujohtamisen käytännön arjesta, iloista, haasteista ja onnistumisen edellytyksistä.

Tärkeimpänä nostona keskustelustamme poimin onnistuneessa kasvujohtamisessa sen oleellisimman eli punaisen langan 🔴 löytämisen valtavan kohinan keskeltä. Kun on valtavasti intoa, ajatuksia ja mahdollisia suuntia, kuinka löytää juuri se tuloksekkain suunta🔝, joka on paitsi menestyksekkään kasvun, myös kulttuurin ja hyvän fiiliksen säilyttämisen kannalta tärkein.

🎧 Kuuntele inspiroiva ja mukaansatempaava keskustelu kokonaisuudessaan Soundcloudista, Apple Podcasteista tai Spotifysta.

Jaa

Vaikuttajasta


Offering leader, Podcaster
Nordcloud Oy
#myyntijohtajuus #markkinointi
#b2basiakaskokemus

Minna Ruusuvuori on asiakaskeskeisen myynninjohtamisen ammattilainen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaativista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erilaisista digitalisaatio-, ohjelmisto- ja palveluyrityksistä. Tällä hetkellä hän toimii teknologiayhtiö Nordcloudissa kaupallisena johtajana vastuullaan liiketoimintasovellukset ja design -palvelut. Digitaalisuuden nitominen osaksi uusia liiketoimintamalleja on hänelle sydämen asia, sillä hän uskoo kokonaisvaltaiseen ajatteluun yritysten menestyksen lähteenä. Minnan erityisenä intohimona on asiakaskokemuksen syvimmän olemuksen ymmärtäminen ja sen kehittäminen B2B-liiketoiminnassa. Hän on tutkinut hyvän B2B-kokemuksen anatomiaa suomalaisissa yrityksissä ja on yksi viiden asiantuntijan muodostamaa kirjailijaryhmää, jonka teos ”Menestys syntyy asiakaskokemuksesta - B2B -johtajan” opas julkaistiin keväällä 2021 (Alma Talent). Lisäksi Minna pyörittää myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen teemoja monipuolisesti käsittelevää Myyntijohtajan aamukahvilla -podcastia.

Kommentointi on suljettu