Things+ podcast: Ovatko suunnittelijat uusia johdon konsultteja, tai päinvastoin? Vieraana Stefan Moritz, McKinsey design (S1E6)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Things+ poikkeuksellisesti englanniksi vieraan vuoksi:

Are designers the new management consultants? Are management consultants becoming designers? Who better to answer the question than Stefan Moritz from McKinsey design.

Stefan Moritz, McKinsey Design

Things+ is a podcast where observations and thoughts about the ongoing paradigm shift are casually discussed. The change is looked at from perspectives of different disciplines including business, design, and strategy.

Viewpoints differ as the hosts’ professional backgrounds vary. The differing perspectives are then bridged together with empathy and curiosity.

Team Things+:

Petri Lattu (head of strategy, Dunning, Kruger & Associates) explores the futures and designs better versions of them.

Liisa Holma (experience transformation lead, Tieto) builds improved, more meaningful ways of working for organisations.

Ulla Jones (customer experience lead, DNA) enhances organisations’ design capabilities to the next level.

Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) combines  the parallel realities of design, marketing, experiences, and brand.

The variety of viewpoints is increased every now and then with visitors.

You can find the podcast on the following platforms:

Spotify

SoundCloud 

iTunes

Overcast

Stitcher

For discussions and comments were also on Twitter:

twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Offering lead, Customer experience design and Innovation
Marketing Clinic
#strategia #muutos
#asiakaskokemus #design

Johtaja, jota kiinnostaa asiakkaan onnistuminen, strategia, design-ajattelu ja johtaminen. Ammatillinen taustani on digitalisaatioon liityvän strategian kehittämisessä, muutoksen johtamisessa, ja liikkeenjohdon konsultoinnissa. Uskon, että asiakasymmärrys ja asiakaskeskeisyys ovat onnistuneen strategian ja liiketoiminnan kulmakiviä. Työssäni yhdistelen design-ajattelun malleja strategian kehityksen ja transformaation käytänteisiin ja löydän näin kasvumahdollisuuksia sekä asiakkaille että toimittajille. Johtajana energisoin ja coachaan tiimejä onnistumaan yhdessä. Tavoitteeni on innostaa ihmisiä ja olla mukana ohjaamassa yritysten kehittymistä ja uusiutumista auttamalla työntekijöitä löytämään uudenlaisia työtapoja. Uskon että onnellisuus ja hyvinvointi ovat onnistumisen ehtoja niin työssä kuin elämässä yleensä. Teen myös muutaman ystävän kanssa podcastia nimeltä Things+: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti