Suvi Widgrén ammentaa Nordic Business Forumin oppeja Smartumin strategiatyöhön

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Suvi Widgrén ajaa muutosta Smartumilla. Hän kertoo Nordic Business Forumissa Smartumin strategiatyön viimeisiä käänteitä:

”Ajatuksia strategiatyöskentelyyn on tullut paljon: esim. ihmiset seuraa tarinaa, yksinkertaista viestiä. Mutta vasta sillä on merkitystä, kun ideat viedään käytäntöön.” 

Widgrén kertoo,  kuinka strategiaa on lähdetty työstämään:

”Laitoin johtajat töihin: piti lukea kaksi kirjaa, kuunnella podcast ja tehdä haastattelu. Ennakkotehtävien kautta lähdimme katsomaan, miltä maailma näyttää vuonna 2025 ja mitä yksilön ongelmaa me ratkaistaan.”

Widgrén kirjoitti aiemmin blogissaaan Muutos on kuin eukonkantoa ja suojuoksua yhtä aikaa (4.2.2019):

”Uusi ajattelu vaatii aina rohkeutta. Rohkeutta katsoa tosiasioita silmiin ja rohkeutta kysyä ja kyseenalaistaa vallitsevia normeja. Näkökulman vaihtamisen taito tai mokaaminen on harvoin nähty yhdenkään yrityksen arvoissa.”

 

Jaa

Vaikuttajasta

Suvi Widgrén

Vt toimitusjohtaja
Smartum
#johtaminen
#muutosjohtaminen

Suvi Widgrén perusti nuorena muotialan yrityksen ja kaikista epäilyistä huolimatta kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi yritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle. Kiertäessään maailmaa hän löysi uuden intohimon ravintola-alalta. Sijoitti suomalaiseen start-up:iin, mutta joutui pian tekemään yhden uransa vaikeimmista päätöksistä viedessään yrityksen konkurssiin. Nyt hän johtaa Smartumia takaisin kasvun tielle.

Kommentointi on suljettu