Things+ podcast: Itsetuntemus itseohjautuvuuden supervoimana. Vieraina Nina Karlsson & Heli Backman

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Things+ podcastin toisen kauden viimeisessä jaksossa päästään koko kauden kantavan teeman alkulähteille, eli ihmisten moderniin johtamiseen ja valmentamiseen (coaching).

Vieraina jaksossa Energiavalmennuksen Nina Karlsson ja Heli Backman, jotka osaavat avata loistavasti yksilön ja organisaation motivaation ja energian taustoja, ja sitä miten niihin voi vaikuttaa johtamalla. Nina ja Heli ovat käyneet tutustumassa myös siihen, miten hollantilainen terveysalanyritys Buurtzorg käyttää valmennusta itseohjautuvien tiimien mahdollistamiseen.

Äänessä Thingsplussista Sampo, Ulla ja Liisa.

Jakson lopussa sekoillaan siitä jatkuuko toinen kausi vielä vai ei. Oikea vastaus on, että tämä on kauden viimeinen jakso, ja palaamme takaisin 3. kauden kanssa keväällä 2020. Hyvää uutta vuotta ystävillemme!

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Offering lead, experience
design and innovation
Marketing Clinic
#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti