Things+ podcast: Kaikki on viestintää, viestintä on kaikki (S2E2)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viestintä on yhä tärkeämpi tekijä kaikessa mitä yritykset tekevät. Viestintää ja yrityksen tarinaa mietitään yhtäältä hallitukselle ja omistajille, toisaalta työntekijöille ja asiakkaille.

Miksi viestintä on nyt kaikkialla? Miten tämä näkyy? Mitkä syyt tähän ovat vaikuttaneet? Miten yritykset pärjäävät viestinnällistyvässä maailmassa. Ulla, Liisa ja Sampo juttelevat aiheesta.

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+

  • Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
  • Petri Lattu (man with a mission) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
  • Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
  • Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun: twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Strategiakonsultti

#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti