Things+ podcast: Kuka saa muotoilla, ja miten se liittyy viestintään? Vieraana Kaisa Alapartanen (S1E9)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kauden toiseksi viimeinen jakso: S1E9. Vieraana Kaisa Alapartanen, LM Somecon Chief Customer Officer. Kaikki lähti liikkeelle LinkedIn keskustelusta, jossa mietittiin kuumenevaa muotoilumarkkinaa ja kenellä on oikeus todella kutsua itseään muotoilijaksi ja myydä muotoilua? Mikä on muotoilua, mikä designajattelua? Ja miten se liittyy viestintään ja sosiaaliseen mediaan? 

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:

Petri Lattu (head of strategy, Dunning, Kruger & Associates) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.

Liisa Holma (experience transformation lead, Tieto) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.

Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.

Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:

Spotify open.spotify.com/show/1akwtH4336WKu7tZsjnbC

Soundcloud

iTunes

Osallistu keskusteluun:

twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Strategiakonsultti

#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti