Things+ podcast: Luovuuden opettaminen ja manipulaatio. Vieraina: Susanna Laanikari ja Satu Rekonen (S2E8)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mahtavassa jaksossa vieraina Susanna Laanikari, joka parantaa Ideanilla ja sen asiakkailla kulttuuria ja kokemuksia; sekä Satu Rekonen, joka tutkii monialaista yhteistyötä ja luvuuden hyödyntämistä organisaatioissa, jotka eivät perinteisesti toimi luovasti.

Keskustelussa päädytään pohtimaan itsensä tuntemisen tärkeyttä, epävarmuuden sietämistä, psykologisen turvallisuuden tunnetta ja omien kokemusten ja tunteiden jakamisen tärkeyttä. Petri on todella kotonaan aiheen kanssa.

Things+ porukasta tällä kertaa mukana Ulla Jones ja Petri LattuSampo Axelsson ja Liisa Holma pusaavat maailmaa valmiiksi toisaalla.

Ihana jakso!! Kuuntele!!!

—-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:
Petri Lattu (creative strategist, Marketing Clinic) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.
Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation, Marketing Clinic) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.
Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.
Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:
Spotify
Soundcloud
iTunes

Osallistu keskusteluun:
twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Offering lead, experience
design and innovation
Marketing Clinic
#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti