Things+ podcast: Tunneohjeistus yrityksille ja inho voimavarana. Vieraana Camilla Tuominen <3 (S2E5)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Things+ podcast menee tunteisiin, kun vieraaksi saadaan Camilla Tuominen.  Camillan kanssa puhutaan siitä edistävätkö tunnekoulutukset liiketoimintaa vai työhyvinvointia. Mietimme sanojen ja kielen tärkeyttä – miten sanat ymmärretään ja miksi kuvia tarvitaan? Onko kyse yksilön vai yhteisön osaamisesta?

Petriä ahdistaa tunteista puhuminen ja Sampo joutui jäämään pois työ/perhesyistä. 

——-

Things+ on podcast, jossa havainnoidaan vapaamuotoisten keskustelujen kautta käynnissä olevaa murrosta. Sitä tulkitaan liiketoiminnan, designin ja strategian lähtökohdista.

Näkökulmat ovat moninaisia ja keskustelijoiden kokemuspohja laaja, mutta kaiken yhdistävät tekijät ovat uteliaisuus ja empatia.

Team Things+:

Petri Lattu (strategy, futures, design thinking and new frameworks) katsoo tulevaisuuksiin ja muotoilee niistä uusia ja parempia.

Liisa Holma (offering lead, customer experience design & innovation) rakentaa organisaatioille uutta ja merkityksellisempää tapaa toimia.

Ulla Jones (customer experience lead, DNA) johdattaa yritysten design-kyvykkyyksiä uudelle tasolle.

Sampo Axelsson (head of strategy, Miltton Creative) yhdistää designin ja markkinoinnin, kokemuksen ja brändin rinnakkaiset todellisuudet.

Näkökulmien moninaisuutta vahvistetaan edelleen vierailevilla keskustelijoilla.

Kuuntele itsellesi sopivimmalla alustalla:

Spotify
Soundcloud

iTunes

Osallistu keskusteluun:

twitter.com/thingspluspod

Jaa

Vaikuttajasta

Liisa Holma

Strategiakonsultti

#strategia #muutos
#käyttäytyminen #johtaminen

Ihmisillä ja inhimillisyydellä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, oli kyse asiakkaista, työntekijöistä, tai muista sidosryhmistä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä menestymään hyödyntämällä inhimillisiä piirteitä ja toimimalla viisaasti ihmisten kanssa yhdessä. Vain ajassa kiinni oleva ja toteutunut strategia on tehokas, ja vain huomioimalla ihmiset heti strategian suunnittelun alusta saakka voidaan tehdä ajassa eläviä, toteutettavia strategioita. Toimin konsulttina, ja opin asiakkailta ja kollegoilta päivittäin uutta. Jaan oivalluksia ja oppimaani LinkedInissä, Instagramissa, ja Twitterissä. Lisäksi teen yhdessä ihanan Things+ -jengin kanssa podcastia: https://www.soundcloud.com/thingspluspod

Jätä kommentti